Pihalle!

 

Yhdellä sanalla, ne kasvavat. Vauvalani porukka alkaa jo näyttämään leikki-ikäisten ryhmältä. Eilen illalla istuttelin niitä isompiin purkkeihin ja virittelin tukikeppejä kasvamaan innostuneille hujopeille. Alla kuva kelloköynnöksen taimesta, joka puhkuu kasvuintoa. Kavereita sillä taitaa nyt olla viisi, jos oikein muistan.

Everything is growing up fast… Really fast. Yesterday evening I repotted some of them and  gave stake for fast growing plants. Below Cobaea scandens, it is really big and strong looking.

Ikkunalaudalla talvehtinut verenpisara Tausendschön aloittelee ensimmäisiä nuppujaan.
Below Fuchsia Tausendschön has first flower buds.

Illalla päätin viedä osan porukasta ulos, sisällä yksinkertaisesti alkoi olla niin ahdasta ja tungosta lampun alle. Vein ruukkujen pohjalle makuupussin alustan, jotta lattia ei olisi niin kylmä taimille. Ainakin jalkaan se tuntui tosi lämpimältä lattiaan verrattuna, ihan kuin olisi ollut villasukat jalassa.

In the evening I took some of the plants out, there just simply was no place for all of them…

 

Aamulla heitin myös kaktukset ulos, kun huomasin, että lämpötila olisi pysynyt hyvin kymmenen asteen paremmalla puolella.

In the morning I took also all my cactus out.

Kuin myös verenpisaran Tausendschön ja Adeniat. As well my Fuchsia and Adenias went out.

Piha alkaa olla todella kutsuva, olisin voinut olla siellä vaikka kuinka…

Backyard start to look really nice, I wish i would have time to be there…

Ja viimeisenä, heitin myös karjalanneidot (2 kpl) ulos. Kuvassa edessä isoin lehtikaktukseni ja takana isompi karjalanneitoni.