Voiko unelmista tulla totta?

Minulla oli palsta Maunulassa lähes kaksikymmentä vuotta sitten, mutta jouduin luopumaan siitä, kun muutimme kerrostalosta paritaloon. Silloin lapsetkin olivat pieniä ja elämä täynnä tohinaa. Myöhemmin mökkipiha tarjosi pakerrettavaa koko rahan edestä.

Mutta nyt olen alkanut harkita jotain välimuotoa paritalon pihan ja mökkipihan välille. Haluaisin viljellä vihanneksia ja yrttejä. Takapihani on siihen liian pieni ja mökki hieman liian kaukana aktiiviviljelyyn. Huomasin ilmoituksen palstoista ja laitoin itseni jonoon. Olisipa mahtavaa, jos saisin palstan jo tänä vuonna.

I am really really wishing to get allotment from city. It would be really great. I used to have one 20 years ago and it was really fun. My backyard is pretty small and my summerhouse is quite far (1 hour driving).

Kävin hieman kurkistelemassa palsta-aluetta ja se näytti kivalta. Siellä oli selvästi marjapensaita (kiva kiva), penkkejä oli rajattu kohopenkeiksi laudoilla (loistavaa)…

I went to visit the place and it looked great.

Ihan kivan näköisiä oleskeluryhmiä (sopii mielikuvaani aurinkoisesta kesäpäivästä palstalla), aidattuja alueita (erinomaista, sillä täällä on cityjäniksiä metsät täynnä ja yrttitarhani olisi kuin kutsu ruokapöytään)…

Ja mikä parasta, se on ihan vieressä, 840 metriä (jopa minun rapakunnollani käypä matka), tallustelin palstalta kotiin 13 minuutissa.

It is really close to my house, only 840 meters walking. I am pretty bad condition, it took me 13 minutes to walk from there to home.

2 thoughts on “Voiko unelmista tulla totta?

  1. admin Post author

    Kiitos Minna, odottaminen on aina tylsää 🙂 Mutta olisi kiva, jos pääsisin kunnolla multaa tonkimaan.

Comments are closed.