Mökillä omenia

Päätin poimia omenat ja mitä olikaan käynyt punaiselle omenalleni??? Joku prrrr oli käynyt syömässä osan siitä ja tallettanut loput huolellisesti oksankulmaan.

Minulle jäi valkea kuulaat… Ja huomatkaa kaksi luumua (kyllä, ne ovat nuo rusinan näköiset…). Ja juu, tuossa oli koko saalis. Yksi valkea kuulas jäi puuhun, kun se oli niin korkealla.

Mutta jatkossa… Ei jää, sillä ostin omenapoimurin. En viitsi toistaa mieheni kommenttia omenieni hinnasta…

Ja omenani syön tuolla loistavalla laitteella kauniisti pilkottuna.

Syksy on jo ihan ovella…

Anttilasta löysin mainion rauta-avaimen alle kahden euron.

Apuvälinepuolella… onneksi minulla oli mukana tuo korkkien avaaja, kun olin yksin mökillä. En meinannut millään saada korkkia auki. Tuolla se aukesi todella helposti. Sitä edellisellä kerralla minulta jäi joku purkki aukaisematta, kun en vain jaksanut vääntää korkkia auki. raivostuttavaa, vahingosta viisastuneena ostin tuollaisen apuvälineen.

Olin mökillä kaksi yötä ja otin uuden vessan käyttöön. Se oli niin täydellisen mukava, että purin vanhan ulkohuussin kokonaan pois. Sen aika on nyt ollut ja mennyt. Sisävessa on vihitty käyttöön. Ja halleluja, vika kerta kun jouduin tyhjentämään ulkohuussin.

Romantiikan puuskassa ostin mökille pullon lamppuöljyä, joten voin jatkossa hyödyntää äitini vanhat öljylamput aitoon käyttöön.

Asiaan mitenkään liittymättä, kuopukseni kissa parkkeerasi itsensä astiakaappiin, kun kuopus viritteli itselleen aamiaista.